Computorium

Blog

iPhone 5 scherm reparatie binnen 10 minuten!

iPhone 5 scherm reparatie nu sneller dan ooit!

 

Meeste reparateurs in nederland adverteren dat zij een iPhone 5 scherm reparatie uitvoeren binnen 30 minten terwijl u wacht. Bij Computorium zijn de reparateurs zo snel dat het niet binnen 30 minuten, maar liefst binnen 10 minuten is gerepareerd!

 

 Elke nieuwe iPhone heeft een uitgebreider hardware waardoor het lastig is om het snel af te krijgen want je moet er nog aan wennen. Bij Computorium kunt u terecht voor elke soort iPhone, iPad, laptop & tablet reparatie. Bij de meeste reparatie’s gelden bij ons ook de 30 minuten reparatie tijd en u kunt erop wachten.

 

 De schermen van de iPhone’s zijn heel gevoelig dit horen we ook vaker van onze klanten en daarom bieden wij meer aan dan alleen reparatie’s. Bij ons kunt u ook in combinatie met een reparatie eventueel een case of een tempered glas aanschaffen dit kan natuurlijk ook buitenom een reparatie.

 Wij verkopen diverse soorten accessoires, screenprotectoren en hoesjes voor uw toestel of uw tablet. Kom hiervoor langs bij onze winkel te Rotterdam stadhoudersplein 39A.

 

Leave a Comment (0) ↓
×